Garasjer og boder

Borettslaget har 85 innendørs parkeringsplasser.  Det er to garasjeplan, G1 og G2.  I tilknytning til garasjene er det også sportsboder tilhørende leilighetene.

untitled-06-27Alle leiligheter har en fast garasjeplass.  Noen andelseiere har kjøpt ekstra garasjeplass slik at de disponerer to plasser.  Parkeringsplassene er private, og følger leiligheten ved salg.  Andelseierne har ansvar for orden og renhold av sin parkeringsplass.  Man må påse at det ikke er tilsmusset på gulv under og rundt kjøretøyet.  Olje må vaskes bort straks det oppdages.

For dem som eier to plasser i garasjene kan den ene plassen fritt selges til en annen andelseier.  Det skal til en hver tid være en plass tilhørende leiligheten, og garasjeplass kan ikke selges til utenforstående.  Dersom en parkeringsplass selges, må styret har skriftlig beskjed slik at vi kan oppdatere vårt register.

Utleie

Dersom du ikke benytter din parkeringsplass oppfordrer vi alle til å leie ut.  Heng gjerne opp et oppslag på tavlene ved postkassene.  Pris avtales mellom partene, og vi oppfordrer til å bruke skriftlig kontrakt.  Du kan kun leie ut til andre andelseiere i Løvåshagen Borettslag.

Gass og brennbar væske

Det er forbudt å  oppbevare gass og andre brannfarlige væsker i rom under bygninger.  Dersom du har slikt i din bod eller ved din parkeringsplass må dette tas opp i leiligheten.

Sportsbodene i garasjene er beregnet for barnevogner, sykler, akebrett og lignendel.  På grunn av kondens ved temperaturskifte kan det oppstå mye fukt.  Eiendeler i bodene kan ta skade av dette, og du bør derfor ikke oppbevare tekstiler, papir, treverk eller annet som kan ta skade av fukt.

2015-03-25 11.58.03-1-1-1Kjøretøy skal ikke gå på tomgang i garasjene.  Det er anledning til å utføre mindre arbeider på sitt kjøretøy, men omfattende arbeid må gjøres andre steder.

Strøm

Stikkontaktene i garasjene er ikke beregnet for strømkrevende utstyr.  Dette innebærer at man ikke kan koble på motorvarmer, varmeovner, eller lade opp el-biler.  Du kan bruke stikkontaktene som er montert på stolpene til støvsuger, poleringsmaskin, små batteriladere for lading av ordinære bil eller MC batterier om vinteren.

Nøkkel til garasje – fjernkontroll

Garasjeportene åpnes med fjernkontroll.  Du kan bytte batteri hos de fleste urmakere.
Dersom du trenger ny fjernkontroll, kan du lese mer her.

Posted in Info fellesområde and tagged , , , , .