Lekeplass

Lekeplassen i Løvåshagen er svært populær.  Området mellom blokkene kalles Piazza og er et naturlig møtepunkt for beboerne.  Lekeplassen er også populær blant våre naboer og barnehagene rundt Løvåsen.  Dette setter vi stor pris på.

Det vil bli utført oppgraderingsarbeid på lekeplassen i 2017.

Sandkassen er ikke en kattedo.  Forurensing av sandkassen er en svært kostbar affære, og påvirker alles husleie i form av økte felleskostnader.
Katteeierne er personlig ansvarlig for at deres katt ikke gjør fra seg i sandkassen og på grusdekket rundt lekeplassen.  Katter som bor i borettslag må læres opp til å gå på do innendørs.  Dette er svært enkelt dersom man lærer katten dette når den er ung.  Det er litt mer utfordrende med voksne katter, men ikke umulig.  Vi har prøvd å spraye område med forskjellige stoffer for å holde kattene bort.  Dette har vi hatt varierende hell med.  Har du tips, så setter vi pris på å høre fra deg.

Små barn bør ikke leke alene på lekeplassen uten oppsyn fra voksne.  Ved ballspill må det ikke kastes eller sparkes baller mot husveggene.  Barn må heller ikke leke med vannuttakene da dette kan medføre vannskader på byggene.

Husk å ta inn leker etter deg, og hold området rent og ryddig.

Flere ganger i året kontrolleres lekeplassen for feil og mangler.  Kontrollen utfører av en ekstern bedrift som innehar ISO sertifisering.  Det er strenge krav til sikkerheten på lekeplasser, og styret mottar kontrollrapport med eventuelle avvik som må rettes opp.  Feil og mangler utbedres forløpende, slik at barna som leker skal være så trygge som mulig.

Posted in Info fellesområde and tagged , , , .