Nøkler og låser

Løvåshagen borettslag har nøkkelsystem fra TrioVing.  Nøklene kan kun kopieres hos autoriserte leverandører.  TrioVing sitt “System 10” er nøkler beskyttet mot industriell kopiering i henhold til patentlov­givningen.  Patenterte nøkler gir den beste mulige beskyttelse mot uønsket nøkkelkopi­ering. Det betyr i praksis at nøkler kun kan kjøpes ferdig produsert hos en autorisert leverandør og i henhold til sikkerhet­savtale.  System 10 er et rent mekanisk system.

system10_liggendeDersom du trenger ekstra nøkler kan du kontakte med vaktmester eller styreleder  for å få en rekvisisjon som du må ta med deg til et TrioVing sikkerhetssenter.  Vi anbefaler å dra ut til Bergen Nord Låseservice i Åsane.  Det er dette firmaet som har montert låssystemet hos oss. Alle har fått utlevert “borettslagskortet” som gir 20% rabatt hos Bergen Nord Låsservice.  Du må ta godt vare på dette kortet, da det ikke deles ut kopier. Du MÅ har kortet med for å få rabatten.

Beregn ca 2 dager for å få produsert ny nøkkel.  Dersom du er heldig og de har lite å gjøre, kan du få nøkkelen mens du venter.  Du kan ikke forvente at dette lar seg gjøre.  Nøklene må forskuddsbetales før de produseres.

tvss_bunnlinje_solvDersom du har mistet nøkler er det mulig å bytte låsen. Du må selv dekke dette, og kostnaden vil være på rundt 6-7.000 kroner inkludert arbeid, lås og 3 nye nøkler.  Dette er mye penger, så vi oppfordrer alle til å ta godt vare på nøklene sine.

Det er borettslaget som må dekke ny lås dersom det oppstår feil, men det er andelseier selv som er ansvarlig for vedlikeholdet.  Dette innebærer at du må jevnlig smøre og eventuelt etterstramme skruene i låskassen.  Ved feil kontakter du vaktmester.

Dersom du er låst ute fra leiligheten kan du kontakte Securitas for gratis innlåsing hele døgnet.

Nøkkelen til din leilighet passer til:

  • Inngangsdøren til din leilighet
  • Din postkasse
  • Alle garasjedører
  • Et av bossugene
  • Returrom
  • Bodrom

Du trenger derfor ingen andre nøkler enn din leilighetsnøkkel.

Dersom du er nyinnflyttet og lurer på om du har fått alle nøkler til leiligheten, kan du kontakte styreleder som kan se i låsplanen om hvor mange nøkler som er produsert til din leilighet.

Bergen Nord Låsservice
Kollåsen 1
5116 Ulset

Telefon: 55 53 91 50
E-post: mail@bglas.no 

Mandag – fredag 08:00 – 16.00
Lørdag Stengt

Kart

Posted in Info din leilighet, Info fellesområde, Teknisk info and tagged , , , , , , .